Bjorn van Pruijssen

Ik ben Bjorn van Pruijssen, 45 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochter en een zoon. Ik geniet graag samen met mijn familie en vrienden, bijv. tijdens gezellige etentjes of mooie wandelingen met onze honden.
Ik probeer heel bewust en met respect om te gaan met alles wat voor mij van waarde is; niet alleen in heden en verleden, maar juist ook richting de toekomst.

Naast mijn coachpraktijk ben ik tevens professioneel musicus. Zo houd ik me vooral bezig met het opleiden en begeleiden van muzikanten en orkesten. Als docent en dirigent heb ik op die wijze veel ervaring opgedaan in de persoonlijke begeleiding van en omgang met mensen van alle leeftijden en met een grote diversiteit aan achtergronden.
Die waardevolle ervaringen neem ik mee naar mijn professionele coaching werkzaamheden.

Ik vind het geweldig om het proces van een coachtraject te zien ontstaan en een coachee te zien groeien. Het geeft enorm veel voldoening als een coachee tot zijn eigen oplossingen komt waarbij ik heb mogen assisteren om die oplossingen te ontdekken. Die hechte verbinding tussen coach en coachee is heel bijzonder en dankbaar om te mogen ervaren.

Coachees vertellen mij dat ze zich snel vertrouwd voelen en ze zich makkelijk open durven te stellen. Ik probeer dan ook snel aansluiting te vinden, al tijdens het kennismakingsgesprek. Door aandachtig te luisteren, nooit te oordelen maar wel door te vragen en uit te dagen bied ik je een veilige omgeving waarin ik je graag wil begeleiden en ondersteunen in jouw groeiproces.
Voor mij zijn daar de volgende kernwaarden vanzelfsprekend bij:

  • Respect
  • Empathie
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Creativiteit

Bij de Alba Academie heb ik de opleiding tot Coach Practitioner gevolgd. Hier ben ik met mooie resultaten geslaagd waardoor ik me als professioneel coach aan heb kunnen sluiten bij de NOBCO (de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches). Vanzelfsprekend houd ik me aan de internationale ethische code voor coaches. Daarnaast is het voor mij vanzelfsprekend mijzelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Voor een kennismaking nodig ik je graag uit met mij in contact te komen via het contactformulier.