Bjorn van Pruijssen

Ik ben Bjorn van Pruijssen, 46 jaar, getrouwd en trotse vader van een dochter en een zoon. Ik geniet graag samen met mijn familie en vrienden, bijv. tijdens gezellige etentjes of mooie wandelingen met onze honden.
Ik probeer heel bewust en respectvol om te gaan met alles wat voor mij van waarde is; niet alleen in heden en verleden, maar juist ook richting de toekomst.

Naast mijn coachpraktijk ben ik tevens professioneel musicus. Zo houd ik me o.a. bezig met het opleiden en begeleiden van muzikanten en orkesten. Als docent en dirigent heb ik op die wijze veel ervaring opgedaan in de begeleiding van en omgang met (groepen) mensen van alle leeftijden en met een grote diversiteit aan achtergronden.
Die waardevolle ervaringen neem ik mee naar mijn professionele coaching werkzaamheden.

Het blijft bijzonder om de ontwikkelingen tijdens een coachtraject, of dat nu individueel of als groep is, te mogen zien ontstaan. 
Ik bied een veilige omgeving (gebaseerd op gelijkwaardigheid en wederzijds respect) waarin je je snel op je gemak en gezien zult voelen. De volgende kernwaarden zijn daarbij voor mij vanzelfsprekend:

  • Compassie
  • Integriteit
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Creatief

Bij de Alba Academie heb ik de opleiding tot Coach Practitioner gevolgd. Hier ben ik met mooie resultaten geslaagd waardoor ik me als professioneel coach aan heb kunnen sluiten bij de NOBCO (de Nederlandse beroepsorganisatie voor coaches). Vanzelfsprekend houd ik me aan de internationale ethische code voor coaches.

Daarnaast is het voor mij vanzelfsprekend mijzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Deep Democracy is bijvoorbeeld één de thema’s waar ik me later in bekwaamd heb (ook via de Alba Academie); naast een enorme inspiratiebron voor het werken met groepen heeft me dat ook weer persoonlijk vele nieuwe inzichten gegeven.
Een leven lang blijven ontwikkelen spreekt me dan ook enorm aan!

Voor een kennismaking nodig ik je graag uit met mij in contact te komen via het contactformulier.