Cesuur Coaching persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

In het dagelijks leven proberen we vaak zelf de regie te houden en bewust ergens al dan niet voor te kiezen. Onverwachte gebeurtenissen of situaties kunnen ons dan overvallen en soms zelfs uit evenwicht brengen. Het is makkelijk gezegd dat je het op dat moment maar te accepteren hebt terwijl je het zelf als behoorlijk aangrijpend kunt ervaren.

Of het dan gaat om het verliezen van je baan of een dierbare, veranderende situaties op werk of privé gebied, grote zorgen of ziekte, het kan grote gevolgen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld van slapeloosheid tot stress, verwarrende emoties en grote innerlijke onrust.

Het is dan prettig om daar met een coach over te praten. Samen op zoek naar hoe jij daar het beste mee om kunt gaan tijdens persoonlijke coaching.  Op zoek naar een prettiger balans tussen jouw gedachten, je emoties en je gedrag door meer ruimte te maken voor positieve en helpende gedachten. Want uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat het daar vaak mee begint.

Herken je je in een van onderstaande situaties?

  • Je twijfelt veel (aan jezelf);
  • Je voelt veel onrust, misschien wel door stress;
  • Je staat voor moeilijke keuzes;
  • Je wilt meer inzicht in je talenten en kwaliteiten;
  • Je komt niet tot antwoorden op voor jou belangrijke levensvragen.

Ik denk dan graag met je mee over hoe een coachtraject jou zou kunnen helpen. Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek. Dat kan via de contactpagina, waar je ook een korte presentatie op kunt vragen over persoonlijke coaching.