Ervaringen

De gesprekken met Bjorn voelden heel vertrouwd en veilig. Hij legt je geen woorden in de mond maar liet mij door heldere vragen en duidelijke oefenmodellen goed nadenken.
Door  te leren focussen op positieve gedachten en wat die me uiteindelijk op kunnen leveren, heb ik geleerd dat ik veel meer controle over mijn gedachten heb.
Ik heb ontdekt hoe ik bij volgende, soortgelijke situaties dichter bij mezelf kan blijven. Ik vond het heel bijzonder en waardevol!

Marieke

Ik heb het coachtraject bij Bjorn als zeer prettig ervaren. Ik heb me zonder zorgen kwetsbaar kunnen opstellen en had direct het gevoel dat dat bij Bjorn in goede handen was. Bjorn is rustig en to the point, vraagt goed door en coacht op een heel natuurlijke manier.

Ronald

De coaching van Bjorn heeft mij enorm geholpen om minder (werk)druk op mijn schouders te voelen en problemen beter te beschouwen. De goed opgebouwde aanpak, een aandachtig luisterend oor en uitstekende aansluiting bij mijn persoonlijk verhaal zijn mij daarbij heel positief opgevallen.

Anoniem